Јелена Карлеуша нападната од двајца мажи

Јелена Карлеуша доживеала вистински шок во Истанбул кога двајца мажи го нападнале и го истуркале нејзиниот автомобил од патот, пишуваат турските медиуми.

Дивата често престојува во најголемиот турски град каде што игра нејзиниот сопруг, фудбалерот Душко Тошиќ, за фудбалскиот тим „Бешикташ“.

Турските медиуми веќе со денови пишуваат за инцидентот. Наводно, Јелена била следена од двајцата напаѓачи низ целиот град.

„Јелена доживеала вистински шок пред неколку дена. За време на градското возење буквално ја нападнале двајца мажи. Гледајќи дека е сама во автомобилот, тргнале да ја следат со намера да ја повредат. Кога за тоа нашле погоден момент, на место каде што немало метеж, почнале да го туркаат нејзиниот автомобил, а потоа вербално ја нападнале“, изјавил извор за турските медиуми и додал дека, за среќа, пејачката не била повредена.

Менаџерот на Карлеуша бил краток во однос на тоа што се пишува во медиумите и изјавил:

„Турските медиуми претеруваат, такво нешто не се случило“, изјавил Бирташевиќ.

 

Scroll to Top