Јована Јоксимовиќ покажа дека е секси мама

Сопругата на Жељко Јоксимовиќ, Јована, која на 2 октомври на свет ги донесе близначките Ана и Срна, по 45 дена изгледа толку добро во мини фустанчето со кое се појави на концертот на „Рибја чорба“ што сосема ја „исчисти“ целата конкуренција.

Во првата бременост, кога го доби синот Коста, Јована, многу се здебели. Но, овој пат сите можеа да уживаат во нејзините долги и витки нозе.

Јована со сопругот Жељко уживаше во хитовите на популарниот рокер во „Сава центарот“.

 

Scroll to Top