Карлеуша го прокоментира разводот на Ана Николиќ

Веста за тоа дека Ана Николиќ и Стефан Џуриќ Раста се разведуваат по речиси една година брак одекна во јавноста во почетокот на ноември, само неколку месеци откако станаа родители на малата Тара.

Меѓу оние кои беа изненадени со разводот била и Јелена Карлеуша, која и јавно прокоментира.

„Се надевам дека тоа не е вистина“, изјави тогаш Јелена за „Ексклузив“, а сега месец дена подоцна, Ана ѝ одговори.

„Фала многу. Оние кои нешто значат секогаш се поддржуваат“, изјави Николиќ во емисијата „Гламур“.

Scroll to Top