Милица Тодоровиќ ја направи својата прва тетоважа

Милица Тодоровиќ првпат се тетовира.

Таа досега немала ниту една тетоважа, па затоа и не чуди фактот што големо внимание привлече нејзиното прво тату.

Тодоровиќ се пофали со тетоважа на подлактницата на десната рака, а многумина се прашуваат на кого е посветен овој симбол.