Наташа Беквалац објави фотографија од плажата каде денес ќе се венча

Наташа Беквалац и Лука Лазукиќ денеска ќе се венчаат на Ибица, а на романтичната венчавка ќе присуствуваат околу 30 нивни блиски пријатели и членови на семејството.

Освен што нема да се венча во Србија и што не крие дека ќе се мажи, оваа венчавка ќе се разликува од претходните две.

Наташа донела одлука за прв пат да го земе презимето на сопругот, па од утре таа ќе се презива Лазукиќ. Оваа одлука ги остави во шок и семејството на Наташа и пријателите, со оглед на тоа дека пејачката не сакала да се одрече од татковото презиме.

Cekamo vas😍👭👬👫👬👭👭👬👫👬🕺🕺💃👫💃❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on