Од Виена во Касидол: Драгана Мирковиќ ужива со семејството во родниот крај

Драгана Мирковиќ заедно со семејството замина во Касидол, каде што ќе ужива меколку дена.

Пејачката сака нејзините деца да уживаат во природа, со нивните пријатели.

– Моментално уживаме во село бидејќи имаме голема фамилија, па секој ден се гледаме со нашите роднини. Децата имаат врсници, па и на нив не им е досадно. После тоа ќе одиме на патување, вели Мирковиќ.