Порно клиповите на Сузана Манчиќ во украински филм

Сузана Манчиќ неодамна добила понуда од една украинска филмска продукција да сними документарен филм за нејзиниот живот.

Украинците се заинтересирале за водителката , затоа што им се допаднал начинот на кој таа е експонирана во јавноста. Особено, најмногу тоа што таа двапати се нашла во секс афера и во јавноста протекоа нејзини порно снимки.

„Лото девојката не направи само промена во Србија, туку на целиот Балкан. За случувањата во нејзиниот живот често се зборува. Поради тоа, влијателни новинари од Украина дошле до идеја да направат документарен филм бидејќи ја сметаат за една од најфаталните жени на Балканот. Филмот би траел 2 часа и би се емитувал во 4 епизоди од по половина час“, пишуваат српските медиуми.

„Во план е и исповед на водителката која ќе ги открие и најшокантните детали од нејзиниот приватен живот, каде ќе раскаже како ги одбивала градските криминалци, била сведок на многу пукања, а ќе ги открие и имињата на познатите мажи кои биле опседнати со неа додека беше секс-симбол на Југославија“, пишуваат медиумите.

Во план е двете домашни порно снимки со поранешниот сопруг и со сегашниот партнер да се емитуваат во една епизода.

Посебно вниманието во филмот е свртено на нејзините домашни порно снимки. Ќе се бара нејзина дозвола за да се пуштаат тие клипови. Во план е да се разговара и со сите нејзини партнери бидејќи сакаат да прикажат како Сузана функционира со нив по скандалите.

Scroll to Top