Постарата сестра на Северина е дипломиран новинар

За најпознатата хрватска ѕвезда Северина Вучковиќ фановите знаат многу работи.

Таа е родена во скромно семејство и има две постари сестри. Една од нив е Маријана Вучковиќ-Поповиќ, која веќе долго живее и работи во Белград.

Маријана е дипломиран новинар, среќно омажена, а е премногу врзана за Александар, синот на Северина.

Scroll to Top