Саша Ковачевиќ гол во Египет

Српскиот пејач Саша Ковачевиќ деновиве се одмора во Египет со својата девојка Зорана. Тој не објавува фотографии со неа, ама објави фотка на кола е разголен. Тој ги праша своите следбеници на „Инстаграм“: Кој сака сонце?“ и доби бројни комплименти за изгледот и мускулестото тело.
Scroll to Top