Се породи ќерката на Богољуб Кариќ – Еве кое српско име го дадоа на синот

Новопечената мама одлично се чувствува, а цело време со неа беа и најблиските членови на семејството.Дана Кариќ денеска на свет го донесе првото дете!

Како што репортерите дознаваат, се минало во најдобар ред, а мама и бебето се чувствуваат добро, а сопругот, како и членовите на семејството цело време биле во болницата пружајќи и ја поддршката на новопечената мама.

 

Foto: Telegraf

Сопругот Никола и нејзиниот татко Богољуб, веќе почнаа со славјето, а богата наследничка и нејзиниот сопруг на синот му го дале српското име – Петар.

 

Scroll to Top