Синот на Цеца е дете од епрувета

Цеца на 22-годишна возраст се одлучила да направи вештачко оплодување, коe го извршил експертот во таа област, доктор Миленко Пророчиќ.

dobivaj vesti na viber

Ражнатовиќ имала проблем да забремени иако имала само 22 години, па направила вештачко оплодување и никогаш не го криела тоа.

„Имав само 22 години и открив дека имaм проблем да забременам, па се определив за вештачко оплодување, кое го направи вистински експерт. Не ме интересираа предрасуди  кои во тоа време владееја во Србија зашто јас повеќе од сè сакав да имам дете. Мојот сопруг ме поддржуваше иако беше очигледно дека проблемот е во мене зашто тој веќe имаше 7 деца“, рекла Цеца.

Scroll to Top