Стана ѕвер – Саша Ковачевиќ ги покажа бруталните стомачни

Видеото од теретана кое популарниот пејач го објави на социјалните мрежи направи вистинско лудило, но буквално.

Саша Коваачевиќ објави снимка од теретана кое ги споулаве сите припаднички на поубавиот пол, а кај сите предизвика дивеење бидејќи ги покажа извајаните мускули (и не претеруваме кога така ќе кажеме)

Видеото на кое Саша вежба, а кое ги покажува баш сите мускули на неговото тело, со посебен акцент на стомачнитео, за еден час имаше 28.000 прегледи, а за три часа прегледано е повеќе од 45.000 пати.

 

Коментари и комплименти на сметка на изгледот на Саша непрекинато пристигнуваат, а трудот и упорноста на пејачот и тоа како се исплатеа.

Уверете се и самите во што зборуваме.

 

Саша и до сега беше миленик на поубавиот пол, а после ова жените уште толку ќе го обожаваат!

 

Scroll to Top