Цеца и Вељко добија смртни закани

Српската фолк-пејачка Цеца Ражнатовиќ и нејзиниот син Вељко добија смртни закани од Предраг Ранковиќ од Крушевац.

Предраг е познат во јавноста како внук на поранешниот фудбалер Драгиша Биниќ.

Тој сериозно ја навредил Цеца и ѝ упатил погрдни зборови велејќи ѝ дека „нема да може да си го сочува синот следниот пат кога ќе отиде на Копаоник“.