Цеца плачела по секој пораз на фудбалскиот клуб на Аркан

By

Поранешниот фудбалер, а сега тренер, Милан Обрадовиќ, кој во времето играше за клубот на Аркан, раскажа интересни детали.

„Аркан имаше канцеларија на стадионот и се што имаше му даде на клубот. За возврат бараше од играчите да бидат професионалци’, вели Милан.

Вели неговата весела и симпатична жена се јавувала навечер да праша дали гледаат филм. Така Цеца проверувала дали спијат или не. Аркан по поразите бил многу бесен, а по победите богато ги наградувал.

Вели откако умрел Аркан цеца била толку загрижена за работата што плачела по секој пораз.

„- Беше секогаш мила, седеше и пушеше цигари со нас, пиеше пиво и разговараше’, вели тој.

Ќе ви се допадне