(ВИДЕО) Би ја уништила и догледање – Зорица во жесток конфликт со Маца Дискреција

By
Зорица Марковиќ без влакна на јазикот јавно го изнесе своето мислење за учесниците во шоуто „Задруга“.Неодамнешната жестока расправа меѓу Викторија и Маца Дискреција, веќе на самото влегување во „Задруга“, ја изнервира и пејачката Зорица Марковиќ, искусната учесничка во неколку српски ријалити шоуа.

Да потсетиме, Маца ја навреди Викторија велејќи и дека е „стара вештица“, и уште многу од тоа, поради што Зорица го изнесе своето мислење.

 

 

Таа Викторија веројатно прв пат ја сретнала во животот, па рекла дека е за Дом на пензионери. Јас, брате би ја уништила и би си заминала дома, и догледање“, изјави Зорица, која како и секогаш е без влакна на јазикот.

„Не велам дека би ја удрила, но…“, додаде пејачката.

Погледнете:

 

 

Ќе ви се допадне