(Видео) Како изгледала Јелена Розга пред 20 години

By

Во 1996 година хрватската публика првпат ја видела 18-годишната Јелена Розга. Таа на фестивалот „Дора“ се претставила со нумерата „Аха“, а неколку години подоцна стана една од најпопуларните пејачки на овие простори.

Ќе ви се допадне