(ВИДЕО) Наташа Беквалац се отвори пред Амиџиќ, за разводот со Дача и новиот дечко

Наташа во првата емисија по разводот ги изнесе деталите и причинте за разводот од Љуба Јовановиќ, а незаобиколна тема беше Данило Икодиновиќ.

Наташа Беквалац за прв пат по разводот, детално објасни и откри зошто се развела од Љуба Јовановиќ, и како го запознала Лук Лазукиќ со кого верува дека ја доживува вистинската љубов.

Printskrin: Youtube/AmiG Show

Но, Огњен Амиџиќ не можеше, а да не ја праша Наташа за Данило Икодиновиќ, а прашањето гласеше што велат поранешните сопрузи, и дали се консултира со нив околу љубовниот избор.

„Претходните не велат ништо… Не сум слушнала што велат. А, кога Данило е во прашање, мислам дека тој има доверба во мене, и како за мајка на своето дете, и како личност. Премногу долго и добро се знаеме за да тој се грижи“, изјави Наташа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На прашањето каков однос имаат двајцата сега, таа изјави:

„Функционираме одлично за се што на нас ни е највредно и најважно, а тоа е нашата ќерка.

Приказната за Данило слушнете ја на снимката подоле, од 18:00 минути.

 

Што Наташа изјави за љубовта и разводот од него, погледнете на следниот линк:

 

Scroll to Top