(Видео) Нервозна Марија Шерифовиќ виткаше сарми со мајка си

Пејачката Марија Шерифовиќ  слободното време го користи да снима видеа за на Јутјуб.  Во нејзиното ново видео „Спремна сум за мажење“ ,  Марија  реши да  направи сарми.  Неколку пати до сега таа изјави дека не знае ништо да готви, па ја викна нејзината мајка Верица Шерифовиќ заедно да го приготват овој специјалитет. Малку нервозна, со мајка си заедно во кујната…

Scroll to Top