Жељко Самарџиќ откри зошто не сака да зборува за својот починат син

Пејачот Жељко Самарџиќ никогаш не прозборел за својот починат син, кој што го изгубил во 80-те години, само неколку месеци по раѓањето.

-Секоја рана се залекува, но таа никогаш. Би било безврска да копам по таа рана, не сакам да зборува за тоа –
рекол Жељко.

Тој претходно има изјавено дека неговото второ дете било син кој починал какао бебе.

-После него остана голема празнина и тага. Разберете ме, не сакам да зборувам за тоа – открил Самарџиќ
После трагедијата тој сакал уште еден син, но Господ му ми испратил двете ќерки Даниела и Миња, кои
бескрајно ги сака.