Жените полудеа по неговите стомачни – Милан Калиниќ со фотографии од одмор

Многу дами се изненадија кога Милан Калиниќ објави фотографии на Инстагра, покажувајќи ги своите извајани стомачни мускули.

Како што и самиот изјавил, луѓето често се изненадуваат како изгледа, идејќи ретко го гледаат разголен, а преку облеката не моат добро да проценат дека станува збор за згоден маж.

По објавувањето на фотографиите, жените биле воодушевени.

Jedan moj poznanik,e voleo bih ovako da izgledam

A post shared by [email protected] (@kalinic.milan72) on

Savršen dan

A post shared by [email protected] (@kalinic.milan72) on

Scroll to Top