Азис ќе има концерт во Скопје

Бугарскиот пејач Азис ќе има концерт во Скопје. Концертот е на 14 април, во салтаа „Борис Трајковски“. Пред десетина години, Азис беше популарен и кај нас, во времето кога бугарската музика дојде и тука. Тој на настапите се преправаше облечен како жена и долго се зборуваше за секуалната ориентација на пејачот. Бугарските медиуми пушуваа дека тоа му е начин како да ја привлече публиката.

 

Scroll to Top