Фотографии од кои познатите се срамат

Познатите речиси секогаш се подготвени за папарацо-фотографите. Тие ретко излегуваат од дома без шминка или несредени. Ама, тоа не значи дека и кога се во најдоброто издание, папараците нема да направат фотографии кои ќе ја насмеат јавноста. Овие фотографии познатите би сакале да ги снема.

Scroll to Top