Новото Ламборџини е со Сваровски кристали

By

Уникатен, авотомобил од марката Lamborghini беше прикажан на Саемот во Дубаи. Тој е розов и целиот е оболжен со Сваровски кристали. Неговата цена не е јасна, но сигурно надминува еден милион долари. Меѓутоа, веб-корисниците коментираат дека овој автомобил е многу грд и едвај е наједно за него решение за да изгледа вака.

Ќе ви се допадне