Да не биде празно каде што беше Ќосето

By

Тргнувањето на Ќосето од пред Врховен суд и полицајката која бше нападната од функционерот на ДУИ Беќир Асани кога Пајак службата му го кревала непрописно паркираното возило станаа штос на социјалните мрежи.

За фотографијата што деновиве ја споделуваат на „Фејсбук“ и не треба многу да се објаснува, освен дека стана одлична забава за оние кои ја споделуваат.

Ќе ви се допадне