(ФОТО) НЕВЕРОЈАТНО НЕШТО СЕ СЛУЧИ НА СКОПСКИОТ ПЛОШТАД – Погледнете што прави амбасадоров

По средбата во Министерството за надворешни работи, ги оставив актовката и палтото на плоштадот кај фонтаните, застанав за момент и знаете…

Ова вчера го напиша израелскиот амбасадор во Македонија, Дан Ориан на својот профил на „Фејсбук“ , на фотографијата која ја сподели, на која се гледа како прави стој на раце.

Scroll to Top