На фискалните од „Македонска пошта“ пишува дека сте купиле зеленчук

Неодамна на социјалните мрежи се појавија фотографии од фискални сметки што ги издава „Македонска пошта“. На нив, наместо да стои услугата што ви ја наплатиле, стои дека сте купиле зеленчук. По социјалните мрежи се шегуваат дека тоа е најевтиниот зеленчук што го платиле во форма на испратено писмо.

Фото: Е-магазин