(Видео) Говедо прекина фудбалски натпревар во Бугарија

Вистинско шоу се одвиваше на фудбалски натпревар во Бугарија. Мечот за момент беше прекинат откако на теренот се влезе говедо. Коментаторот не можеше да препознае дали станува збор за крава или бик и се пошегува дека ова може да се случи само во Бугарија.

Шоуто продолжи откако по говедото, на теренот се појавија и кучето на стопанот.

Scroll to Top