(видео) Новинар нападнат од животни додека известувал

By

Новинарот на Би-би-си, Алекс Данлоп, бил нападнат од животни во зоолошката градина Банам во Норфолк, Англија, за време додека известувал.

Станувало збор за банда лемури, кои постојано рипале врз него, а тој не знал како да се одбрани.

По некое време, животните се смириле, но подоцна повторно решиле да го нападнат.

 

Ќе ви се допадне