(Видео) СДСМ не ги дели жените по пол

Со „каранфилка за секоја жена што ќе прошета на Широк сокак“ Социјалдемократската младина од Битола пред неколку години им го честиташе празникот на жените. Видеото повторно стана актуелно на социјалните мрежи  на 8 Март. Оние што го шеруваа повторно се пошегуваа на сметка на Наташа Струмениковска од СДСМ, која во својата изјава рече дека „најголем број самохрани мајки се жени“, ама и дека тие во „СДСМ жените не ги делат по пол и родова структура“.

Scroll to Top