(Видео) Жена се обиде да стави нафта во електричен автомобил „тесла“

By

Американка на бензиска пумпа во САД се обиде во нејзиното електрично возило „тесла“ да го наполни со нафта.

Девојката на видеото на бензиска во САД, во повеќе наврати се обидувала да тури гориво во отворот за полнење на автомобилот. За среќа запрела на време ѝ почнала да ѕвони на телефон. Ако продолжела ќе направела голема штета.

Момчето паркирано позади неа веројатно ѝ објаснило дека автомобилите „Тесла“ не работат на таков начин и дека возилото воопшто нема резервоар за гориво. Видеото предизвика смеа на социјалните мрежи.

Ќе ви се допадне