(Видео) Инспирација во карантин: Наташа Малинкова има нова песна

By

Поп-пејачката Наташа Малинкова ја објави песната и спотот за „Биди со мене“ која ја работеше со својот долгогодишен соработник Столе Аврамов, кој е и автор на песната.  Во време на пандемијата, пејачите сепак, снимаат и по нешто ново, кога веќе се откажани сите случувања.

Наташа музичкиот спот  го објави на  „Јутјуб“. Песната е во модерен елкектронски ритам и во нејзиниот препознатлив стил.

Ќе ви се допадне