Кураж од Берово за сите во карантин: И Љупчо Николовски избега од Скопје

Генералниот секретар на СДСМ, објави фотографија од Беровско езеро, каде престојува во време на 80-часовниот карантин во голем број општини. Тој уште па и се истакна на Инстаграм со „филозофска мисла“, нешто како оди напред, ама сигурно…И ова му дојде како кураж за сите што останаа дома. И секако дека навлече ревот кај граѓаните. „Совет … Продолжи со читање Кураж од Берово за сите во карантин: И Љупчо Николовски избега од Скопје