Абе, лупнете по една ракија, што се замарте за другите: Христијан, Борко и Орце

Христијан Мицковски, Борко Ристовски и Орце Ѓорѓиевски викендов беа задно на кафе. Фотката ја објави градоначалникот на Кисела Вода, кој рече дека е на саботно кафе со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ и со голманот на Вардар. За нивната средба коментираа и следбениците на социјалните мрежи, па беше истресено да се прочитаат коментарите, од: „Македонија вечна“, „убав ден Македонци“, „да му е мерак на човек да ве гледа, до „Абе , лупнете по една ракија што се замарате со другите…“

 

Scroll to Top