Александар Николоски стана татко, синот доби име Јосиф

Потпретседателот на Вмро-Дпмне,  Александар Николоски стана татко. Политичарот веста ја сподели на социјалните мрежи.

„Денес ја добивме најголемата радост. Се роди нашиот син Јосиф Николоски. Сопругата Александра и јас, како и цело семејство пресреќни“, напиша Николоски.

Александар Николоски е во брак со Александра од јуни 2018 година

 

Scroll to Top