Андријана Илиоска е „мис бикини“ за 2020 година

By

Викендов, во Кемер, Турција, се одржа изборот „Мис аура интернешнл 2020“, со учество на 40 девојки од целиот свет. Нашата преставничка Андријана Илиоска ја освои тутулата мис бикини. Победничка е претставничката на Португалија, за прва придружничка е избрана претставничката од  Латвија, а втора е претставникчката на Татарстан. Изборот се одржа во хотелот „Риксос сангејт“, каде што девојките претстојуваа 15 дена. Лиценцата за Македонија за овој избор ја поседува Модното студио „Црнокрак“.

Ќе ви се допадне