Андријана Јаневска и Гино слават 14 години брак

Пејачката и професорка, Андријана Јаневска, се потсети на нејзината венчавка.

Јаневска (42) и нејзиниот сопруг музичарот Драган Гиновски – Гино ја одбележуваат 14-годишнината од бракот.

„На денешен ден пред 14 години бев невеста. Со Гиновски се венчавме во црквата Св. Димитрија, а игравме оро во ресторан Имес. Имес не постои, ама ние си тераме“, напиша пејачката на својот профил на Фејсбук.

Од бракот ги имаат има два сина, Димитар и Кристијан.

Scroll to Top