Андријана Петрушовска, уште една згодна Македонка ќе го освојува „Гранд“

By

И во оваа сезона на најголемото музичко натпреварување на Балканот, „Ѕвездите на Гранд“ од  од Македонија ќе настапт убави кандидатки. Во шоуто се натпреварува повеќе наши  кандидатки но овој пат вреди да се спомне и атрактивната скопјанка Андријана Петрушовска. Предходно Андријана се натпреваруваше и во музичкото шоу „Заблескај“ кое го организираше магазинот „Убавина и Здравје“.

Ќе ви се допадне