Артан Груби со патики на попуст ја пречека вицепремиерката на Албанија

Црно палто во комбинација со фармерки и патики одбра првиот вицепремиер Артан Груби за средбата со вицепремиерката и министерка за инфраструктура и енергетика на Република Албанија, Белинда Балуку.
Од лежерниот стајлинг на Груби, најголемо внимание привлекоа патиките, кои се со црна основа и со црно бели риги на брендот „Оф вајт“.
За патиките на вицепремиерот од ВМРО-ДПМНЕ реакоа дка чинат 450 евра односно 27.000 денари. Матичната партија на вицепремиерот, ДУИ велат дека Груби патиките ги купил 138 евра, кои биле на попуст од 212 евра.

 

Scroll to Top