„Авалон“ го најави концертот на „Дајте музика“ на стадионот на АРМ

Од „Авалон“ го најавија концертот на „Дајте музика“, кој ќе се одржи на 27 мај на стадионот на АРМ во Скопје. Публиката ќе има можност да ги слушне сите хитови од популарниот серијал, a ќе има и некои нови песни. Kонцертот ќе биде збогатен и со специјални гости кои засега организаторите не ги откриваат.

Првиот човек на „Авалон“, Бобан Милошевски, и продуцентката на проектот „Дајте музика“, Цаци Паковска, рекоа дека подготовките се одвиваат по планираното и дека сè тече во најдобар ред. Тие ветија незаборавно искуство не само за децата туку и за родителите.

За потсетување, влезниците сè уште се достапни за купување на сите продажни места во мрежата на „Авалон“ низ Македонија, на плоштадот „Македонија“ и онлајн на www.avalon.mk

Scroll to Top