„Бети е мојот најдобар стоматолог“, раскажа Елена Атеска лице со инвалидитет за првата дама

By

Елена Атеска, лице со инвалидитет, на својот профил на Фејсбук сподели искуство со првата дама, докторка Елизабета Ѓорѓиевска  која се грижи за нејзините заби. Сопругата на претседателот е позната по тоа што постојано оди на работа и постојано е активна околу пациенти со коронавирус. “ И покрај сите обврски како, навидум кревка, таа , јас велам мојот најдобар матичен стоматолог, зрачи со позитивна енергија и секогаш наоѓа време за своите пациенти“, пишува во описот на нивната заедничка фотографија, каде Елизабета е во целосна заштитна опрема, по препораките за заштита од Ковид-19 и е со својата пацинтка Елена.

I pokraj site obvrski kako …navidum krefka ..TAA …. jas velam Mojot najdobar Maticen -stomatolog ..zraci so…

Posted by Elena Ateska on Среда, 21 октомври 2020

Ќе ви се допадне