Данела ја налути Арнаудова: Градоначалничката нема сенс за хуманост, па не го поддржа летниот камп за деца од социјален ризик

Поп-пејачката Кристина Арнаудова се налути на градоначалничката на Скопје Данлела Арсовска, па јавно ја прозва на социјалните мрежи, откако за првпат Град Скопје не го … Продолжи со читање Данела ја налути Арнаудова: Градоначалничката нема сенс за хуманост, па не го поддржа летниот камп за деца од социјален ризик