Девет години од смртта на Дуле, некои од пријателите споделија сеќавања

Вчера поминаа девет години од смртта на Душан Љубисављевиќ, од популарното дуо „Дуле и Коки“. Некои од неговите соработници и блиски пријатели споделија сеќавања на социјалните мрежи, како и песни кој беа популарни од „Дуле и Коки“.

Дуле кој почина на 23 септември 2013 година во Клиничкиот центар во Скопје.

Дуле, заедно со својот другар Коки, двајцата од Штип беа еден од најпопуларните кај нас. Уште во студентските денови формираа дуо и нивните свирки песни брзо ја освоија јавноста.

Scroll to Top