Двете Ирени уживаат на кафе во Пробиштип

Фолк-пејачката Ирена Спасовска и водителката Ирена Спасовска уживаат заедно во Пробиштип на кафе.

Денеска во овој град се одржува манифестацијата „Зелникот на баба“, каде водителка е Спировска, а Спасовска ќе настапи во делот на музичката програма.

Времето помеѓу нивните работни ангажмани го искористиле за кафе муабет.

Освен Ирена Спасовска, во Пробиштип ќе настапи и Блага Петреска и Ани Малинкова.