Една од најдобрите македонски кошаркарки Јелена Антиќ, стави крај на кариерата

Една од најдобрите македонски кошаркарки, Јелена Антиќ и официјално објави крај на играчката кариера на свои 32 години. И покрај квалитетот, поради бројните повреди не успеа да изгради кариера согласно потенцијалот, но зад себе остави силна трага и во клупската и во репрезентативната кариера.

Scroll to Top