Елена раскина со Филип

Елена Ристеска веќе не е во љубов со Филип Арсовки. Се зборува дека причината за разделбата било неверство. Таа веќе неколку месеци беше во љубов со Филип кој на јавноста и стана интересн заради тетоважите.

Двојката прв пат беш фотографирана јавно на Модниот викенд Скопје, минатиот месец. Елена во моментов е посветена целосно на својата работа со промоцијата на нејзината козметичка линија, која наскоро треба да излезе во продажба.

Пејачката често е активна на социјалните мрежи и објавува фотографии од нејзините одмори низ САД и Европа. Таа неодамна беше и избрана за дама во регионот.

Scroll to Top