Елена Ристеска и Поточиња снимија песна за роденденот на детскиот фестивал

Елена Ристеска и Хорот Поточиња направија песна за јубилејниот 20 -ти роденден на детскиот фестивал Поточиња.

Ова е година во која и Елена заедно со Поточиња одбележува 20 години на сцената и токму со “Мамо Благодарам” заеднички го најавуваат јубилејното издание на фестивалот кој годинава ќе се одржи во мај.