(Фото) Аца Лукас падна на шармот на Сања Барбика

By

Македонската фолк- пејачката Сања Барбика успеа да го фати Аци Лукса по неговиот настап и да се сликаат заедно во Охрид. Пејачкта се пофали на својот Инстаграм профил и ја објави нивната заедничка фотографија. Барбика била со другарките на настапот на српската ѕвезда Аца Лукса, па друштвото се забавувало  на турно фолк до рано сабајле. Аца Лукас, го одржа концертот во Охрид, кој предходно го одложи, зардаи лошата здраствена состојба.

Ќе ви се допадне