(Фото) „Фламинго“ за Нина: роденденска забава за ќерката на Црнокрак

By

Нина, помалата ќерка на Мики и Светлана Црнокрак, вчера славеше роденден. Таа наполни 9 години, а Мики сподели неколку фотографии од роденденската забава. Торта „фламиго“ и целото семејство заедно во време на пандемијата е сосема доволно за убава журка. Нина е 18 години помала од сестра си Моника, првата ќерка на Мики и Светле. Во една пригода Мики изјави дека целиот живот им се сменил откога се родила Нина и дека иако се толкава разлика, нема поубаво нешто од две ќерки. И Моника Црнокрак тргна по стапките на своите родители, па и таа се занимава со манекенство.

Ќе ви се допадне