(Фото) Градоначалникот на Центар со рамбовка решен да плива во Охрид, а се избори и за маса во Лагадин

Додека Скопје се пече на +40 степени, градоначалникот на Центар, Горан Герасимовски, избега од горештините. Кошулата ја замени со рамбовка, фармерките со шорцеви, кондурите со … Продолжи со читање (Фото) Градоначалникот на Центар со рамбовка решен да плива во Охрид, а се избори и за маса во Лагадин