(Фото) Лабунски во љубов со Џејлана, пејачот добива вознемирувачки пораки заради новата девојка

Младиот пејач Адам Лабунски има нова девојка. Тој веќе некое време е во љубов со Џејлана Дачиќ. Но откако објави фотографија со девојката доби многу пораки и вознемирувачки коментари на социјалните мрежи, затоа што новата девојка е муслиманка. Во големиот број пораките се полни со предрасуди,  а фановите му порачаа дека подобро ќе било да си ја задржи поранешната девојка.

Покрај негативните коментари, сепак има и коментари со поддршка за Адам во изборот на девојката и му посакаа многу љубов со Џејлана Дачиќ.

Scroll to Top